HIUKAN MINUSTA

Jasmin, 31-vuotias ammattijärjestäjä ja siistijä

Näkemystä aiheeseen liittyen on kertynyt vuosien varrella siistijän työni kautta sekä olen useamman kerran käynyt tekemässä sukulaisilleni järjestysprojekteja sekä suorittanut useamman kohteen järjestelyn.

Olen valmistunut merkonomiksi, päätyökseni olen aina ollut siistijä - siivooja - you name it. Siivoustyöt aloitin aikoinaan 14-vuotiaana ja vuodesta 2012 olen ollut päätoiminen siivooja, työnjohtajaksi kasvoin työnteon ohessa ja toimitilahuoltajaksi opiskelin oppisopimuksella. Toimitilahuoltajan koulutusta twistasin sopivassa määrin kiinteistöpuolen opinnoilla, joten toimivan kiinteistön periaatteet ja paloturvallisuus on hallussa. Lisämausteena olen toiminut vuokranantajana kymmenen vuotta ja jonkunlainen rakkaus vanhoihin kiinteistöihin on opettanut sopivasti remonttitaitoja ja luovia ongelmanratkaisutaitoja. 


Luonteeltani olen avoin, sosiaalinen sekä kuuntelen mielelläni ihmisten ilot ja surut. Eduikseni laskisin joskus luovatkin ongelmanratkaisutaidot. 

Ammattijärjestäjänä lähtökohtani ovat asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuntelussa, sekä niiden pohjalta järjestelyn toteuttamisessa. En siis tule kotiisi poistamaan jokaista tavaraa ja muistoa, vaan yhdessä läpikäyden katsotaan tarpeelliset ja tunnearvokkaat sopiville paikoilleen, helppokäyttöisesti. Säilytysratkaisuja katsotaan yhdessä, siihen omaan arkeen sopivaksi, vaihtoehtoja on useita kenkälaatikosta gastromaxin säilytyspurkkeihin  - eikä kaikkia vaatteita tarvitse pakosta pystyviikata!