KOTI KUNTOON

Apunasi, mukanasi ja tukenasi, kun haluat raivata uusiksi koko kotisi tai vain esimerkiksi vaatekaapit. Sinun toiveidesi mukaisesti käydään läpi vaatteesi ja tavarasi, karsitaan tarpeettomat pois ja järjestetään jäljellejääneet loogisesti sekä toimivasti, arkea sujuvoittamaan. Huomioithan, että ammattijärjestäjänä en poista tai hävitä mitään, vaan poistoista päätät itse. Tästä syystä läsnäoloa velvoitetaan alkukartoituksen sekä karsimisen ajaksi. Poistetut tavarat hävitetään asianmukaisesti lajittelemalla ja kierrättämällä. 

PAPERIT

Yksityisille ja yrityksille.

Onko haaveissa toimiva arkistointijärjestelmä tärkeille papereille esim. laskuille, sopimuksille tai vakuutustiedoille.

Käydään tämän projektin pariin yhdessä ja helpotetaan tärkeiden papereiden löytymistä. Samalla katsotaan, että tärkeät paperit jäävät säilöön ja turhat hävitetään asianmukaisesti. Luodaan Sinulle toimiva ja looginen arkistointijärjestelmä.

TIETOTEKNIIKKA JA VALOKUVAT

Vallitseeko tietokoneellasi epäjärjestys, jossa tarpeelliset dokumentit tai valokuvat ovat yhtenään hukassa? Täyttyykö sähköposti liiaksi ja tärkeät postit hukkuvat roskapostin alle? Onko vanhoja paperivalokuvia kertynyt laatikoittain?

Samalla tavalla kun tavarat kertyvät nurkkiin, saattaa tietotekniikka täyttyä turhasta ja tarpeettomasta, jättäen tarvittavat varjoonsa. Yhdessä läpikäyden pystymme vapauttamaan tilaa ja selkeyttämään tärkeät dokumentit ja valokuvat. Tietotekniikan ja paperivalokuvien läpikäynnissä vaaditaan jatkuva läsnäolo.